Mickes Cykelverkstad i Luleå

cykelverkstad

Mickes Cykelverkstad är en lokal verksamhet i Luleå. Här kan du få din cykel reparerad samt köpa tillbehör och reservdelar. Alla cyklar repareras inom 24 timmar.

Om Mickes Cykelverkstad

Hos Mickes Cykelverkstad behöver du inte boka tid då verkstaden har ”drop in”. Här går det att köpa nya cyklar från IDEAL som har hög fokus på säkerhet och kvalitet. Samtliga cyklar byggs enligt europeisk och svensk säkerhetsstandard.

Historia

Verkstaden öppnades år 2001 med målet att ta till vara och återvinna begagnade cyklar. Ägaren reparerar cyklarna till saluskick och säljer dem med garanti. Han reparerar även allmänhetens cyklar. Målet är att kunderna ska vara nöjda och återkomma när de ser att det finns en genuin kunskap kring cyklar och en ödmjukhet inför kunderna.

Tjänster

  • Här går det att köpa slangar och däck till moped och cykel. Verkstaden erbjuder en pumpslang för den som vill pumpa sin cykel själv.
  • Du kan enkelt lämna cykeln för reparation utanför verkstaden genom att låsa den och lämna lapp med önskemål samt nyckel till cykellåset i brevinkastet.
  • Mickes Cykelverstad erbjuder betalning med Swish och har generösa öppettider.
  • Med goda referenser och en hög kundnöjdhet är detta ett populärt ställe för cykelservice i Luleå.

Kontakta Mickes Cykelverkstad i Luleå

Västra Varvsgatan 12c
972 36 Luleå
0920-144 20
http://www.mickescykelverkstad.se/

Karta och vägbeskrivning