Håkanssons Cyklar i Halmstad

cykelverkstad

Håkanssons Cyklar är en liten och familjär cykelaffär som prioriterar en god relation med kunderna. Här kan du betala på en lång rad olika sätt och även inhandla vykort av affärens ägare som också är en erkänd fotograf. Butiken erbjuder många tillbehör och reservdelar som kedjor, hjälmar, slangar, hjul och fälgar.

Om Håkanssons Cyklar

Företaget drivs av Stefan Nilsson och säljer cyklar, elcyklar och tillbehör. Här har du möjlighet att få studentrabatt vilket ger dig fördelaktiga priser på butikens sortiment. Bland de märken som erbjuds finns Winora, Winther och Lapierre. Ett sortiment finns alltid tillgängligt i butik, övriga märken kan beställas och finns redo för upphämtning inom några dagar.

Historia

Butiken har anor från trettiotalet och firman hette då Helge Håkansson Cykel och Sport. Denna verksamhet fick på sjuttiotalet namnet Sportcentrum och döptes 1983 om till Håkanssons cyklar. Stefan Nilsson innehar enmansföretaget sedan 1997.

Tjänster

Här kan du få reparationer av de flesta cyklar. Om reservdelar finns kan dessa beställas förutom till cyklar inom extrem tävlingsracing där specialverktyg krävs. Du får service både av elcyklar köpta i affären samt på andra ställen vad gäller normala cykelfel som problem med växlar och bromsar samt punkteringar.

Kontakta Håkanssons Cyklar i Halmstad

Håkanssons Cyklar
Enslövsvägen 5
302 48 Halmstad
035-21 00 09
http://www.hakanssonscyklar.n.nu/

Karta och vägbeskrivning